Spotify invite

https://www.spotify.com/invitation/KudfB4nJbs6Eg8zV

4 kommentarer:

 1. Hallå jag kom in på den men fick inte använda den igen för jag skrev fel snälla kan du inte skicka en till jag behöver det här till mitt musik projekt

  SvaraRadera
 2. Hej Johan,

  det var tråkigt att höra att det blev någon form av fel?

  Men det kan även bero på att någon annan hann före. Det är nämligen inte den som först klickar på Spotify inbjudan som får den. Utan den som klickar på Spotify inbjudan, korrekt fyller i formuläret och sedan först skickar iväg det korrekt ifyllt till Spotify. Först då används Spotify inbjudan och ett konto skapas i samma sekund. Därför kan det vara så att även om du fick upp formuläret, att när du hade hunnit fylla i det och skickat iväg det, någon annan redan hade hunnit göra detsamma och förbrukat inbjudan. Därför kan det vara en bra idé att redan ifrån början ha tänkt ut ett användarnamn och lösenord, så är det bara att fylla i formuläret direkt.

  Det som ska fyllas i är:

  Username:

  Password:

  Confirm password:

  E-mail: (Ingen e-post verifiering görs!)

  Country: (Man kan bara välja Sweden, som redan är ifyllt.)

  Postal code:

  Gender: Female/Male

  Date of birth: Då enbart: Månad, dag och år.

  Kryssa för rutan: "I agree with the Spotify end user agreement"

  Sedan finns två valfria rutor, som inte behöver kryssas i (helt valfritt):

  "Yes, send me Spotify news"

  "Yes, share my information with Spotify's partners"

  När det gäller din begäran om en privat Spotify inbjudan så kan jag tyvärr inte maila enskilda inbjudningar. Eller rättare sagt det vore i längden tyvärr för omständigt och i viss mån orättvist att maila enskilda inbjudningar. Dels för att det kommer att ta mycket tid att gå igenom alla begäran om inbjudningar som jag kommer att få. Men även för att när det är ont om inbjudningar och många som vill ha, så är det bättre med det här sättet där alla inbjudningar utnyttjas och det inte blir så att jag mailar iväg inbjudningar som kanske inte används eller säljs vidare för pengar. Genom att lägga ut Spotify inbjudningarna på bloggen, så blir det rättvist för alla, först till kvarn får först mala. Men du behöver inte vara ledsen för att du gick miste om inbjudan, det kommer fler inbjudningar under dagen. Nu vet du även vad som ska fyllas i, därför blir det nog inte fel nästa gång eller någon annan som hinner före, om du redan nu tänker ut vad du ska fylla i.

  Ha nu en riktigt glad påsk och lycka till med musikprojektet!

  //Med vänliga hälsningar
  Han som bjuder på gratis Spotify invites

  SvaraRadera
 3. du skulle inte kunna ge mig en exakt tid när du lägger ut en ? :D jag satt nämligen från kl 11 och uppdatera sidan hela tiden.

  SvaraRadera